Connect-concrete-1000x1000px.jpg

OM CONNECT MIDT-NORGE

VI KOBLER MENNESKER, KUNNSKAP OG KAPITAL

Connect Midt-Norge er en non-profit organisasjon med aktive partnermedlemmer, og sammen skaper vi et konkurransedyktig og fremtidsrettet næringsliv i regionen.

Vi bidrar til at vekstselskaper i tidlig fase får tilført nødvendig kunnskap og kapital, og har flere verktøy som er skreddersydd for ambisiøse gründerselskaper. I samarbeid med Connect Vest og flere er vi del av den nasjonale mentortjenesten for Innovasjon Norge. Connect Midt-Norge er ansvarlig for mentorkoblingene i Trøndelag, Møre og Romsdal og Innlandet.

VÅRE TJENESTER

FOR DEG SOM ER GRÜNDER

MENTORTJENESTEN

Nå kan du få en mentor med riktig kompetanse og erfaring som hjelper deg med å lykkes. Vi kobler høyt kvalifiserte mentorer for Innovasjon Norge sin mentortjeneste, til strategisk utvikling over en lengre periode eller akutt hjelp fra en av ekspert.

Les mer og søk om mentor

SPRINGBRETT®

Springbrett gir deg muligheten til å avdekke strategiske utfordringer og presentere bedriften din for det som kan beskrives som et rådgivende styre. Verdien er 100.000 kr og finansieres av Innovasjon Norge. 

Les mer og søk om Springbrett

FOR NÆRINGSLIVET

MEDLEMSKAP

Med et medlemskap får du ta pulsen på gründermiljøet og bidra aktivt til at ditt lokale næringsliv får tilført verdifull kunnskap og kapital. Du kan bidra inn med din kompetanse, få verdifull innsikt og påvirkningskraft.

Les mer om medlemskap

INVESTORNETTVERK (BAN)

Som del av vårt investornettverk kan du være der det skjer, før alle andre. Du får møte likesinnede, styrket nettverket ditt og førstehåndskunnskap om potensielle investeringsmuligheter. 

Les mer om investornettverk

TEAMET

ODDBJØRN SVE

Drift og utvikling

E-post  |  LinkedIn

+47 928 18 590

ANNE MORKEMO

Mentortjenesten

E-post  |  LinkedIn

+47 900 81 062

VEGARD SANDØY

Springbrett®

E-post LinkedIn

+47 992 51 210

FINN

SCHLØSSER-MØLLER

Investornettverk (BAN)

E-post  |  LinkedIn

+47 957 24 044

ANN-HEIDI PAULSEN ORVIK

Regionleder Møre og Romsdal

E-post  |  LinkedIn

+47 920 42 342

PARTNERE

©2021 Connect Midt-Norge. Alle rettigheter reservert. E-post: hei@connectmidt.no

  • LinkedIn
  • Facebook
Connect-logo-R-negativ.png