top of page

AUGE technologies til Gründerdagen 2023


I 2022 var AUGE den store vinneren av pitchekonkurransen under Gründerdagen på lager11. I år kommer de tilbake igjen, men denne gangen er det tilbake gjennom prosjektet internasjonalt springbrett. Som en av de utvalgte virksomhetene som er med på internasjonalt springbrett har AUGE technologies vist at de har potensialet til å slå gjennom internasjonalt, og at de klarer å tenke stort.


AUGE - Et språk for fremtiden.
Vi lever i en verden der det stadig forekommer store endringer innenfor teknologi, demografi og miljø hver eneste dag. Bransjer digitaliseres, selskaper skal innovere og ansatte må lære seg nye ferdigheter for å holde seg relevante. Dessverre har vi ikke noe godt felles språk for alle behovene. Auge utvikler er språk for fremtiden, et felles språk for kompetanse og ferdigheter.
- Simon Sætre Borchgrevink


Med over 32 000 ferdigheter, og 3200 roller i arbeidslivet bygger AUGE en plattform der alle snakker samme språk. Fra 50 000 datakilder henter de hver dag relevante ferdigheter og roller for individet, selskaper og bransjer.


Auge er i år med på internasjonalt Springbrett, hvor fokuset er på å gi deltakerene bedre grunnlag for å ta sin virksomhet internasjonalt. Internasjonalt springbrett avsluttes på Gründerdagen på Studentersamfundet, hvor alle virksomhetene skal være med å pitche sin bedrift. Vi tok en prat med Simon Sætre Borchgrevink, CEO i Auge Technologies om Gründerdagen.

Hvorfor er dere med på internasjonalt springbrett?

Auge har et stort nedslagsfelt. Vi er med på internasjonalt springbrett for å identifisere veien fram mot internasjonalisering. Hvilke industrier skal vi selge til i dag, om to år, og om 10 år? I dette springbrettet jobber vi også tett med eksperte om finansiering for våren 2024.


Hva ser dere frem til med gründerdagen?

De vi gleder oss aller mest til er å dele vårt språk med bransjeeksperter og kunder. Kraften bak produktet vårt skal vises!


Hvilket tips vil dere gi til andre oppstartsvirksomheter i Trøndelag?

Vårt aller beste tips: Kom deg ut å snakk med kundene. Bli kjent med folkene, bransjen og arbeidsoppgavene. Bli en ekspert på den bransjen du skal inn i!Hva var det beste minnet fra gründerdagen i fjor? Hva satt dere igjen med etter gründerdagen?

Vårt beste minne med Gründerdagen i fjor: Å vinne publikumsprisen! Auge ble stemt frem av investorer, studenter og andre oppstartsbedrifter som selskapet med den beste pitchen!AUGE KOMMER PÅ ÅRETS GRÜNDERDAG - KOMMER DU?


Vi vil i tiden fremover presentere flere av virksomhetene som skal pitche på Grunderdagen, ønsker du at din virksomhet skal være en av de? Søk gjennom søknadsskjema her da vel:


Vi ses på samfundet 27. november!
Disse gjør Gründerdagen mulig:Comments


bottom of page