Gründerdagen 2021

29. november 2021 kl 11:30 - 16:00Trondheim og Trøndelag har høye mål med tanke på å legge til rette for gründerskap og innovasjon. Vi har Norges fremste studentmiljø, en offensiv kommune, et innovativt næringsliv, et godt økosystem for studentinnovasjon og en ressursrik region. Trondheim er dessuten unik på verdensbasis ved at studenter i sin utdanning har tilgang på mange fremragende senter for forskning, innovasjon og entreprenørskap.


Vi har med andre ord de beste forutsetninger for å lykkes med å nå målene, men utnytter vi mulighetene godt nok? Det er mange gode hjelpere på feltet - men vet grunderne hvem de er og hva de kan bistå med? Treffer vi behovet til gründerne? Og hvilken betydning har bærekraft for gründerne? FNs bærekraftsmål viser vei, men jobber vi raskt nok og er vi ambisiøse nok?


Vi ønsker å sette søkelyset på mulighetene og rammebetingelsene for gründerne i Trondheim og inviterer derfor til en dag med gründerskap i fokus. Her vil dere få muligheten til å møte andre gründere, utveksle erfaringer og ideer både med de gode hjelperne og andre gründere.


Passer for alle som enten har en gründer i magen eller er godt i gang - og ønsker vekst.


Gründerdagen er et samarbeid mellom Connect Midt-Norge, 6AM, Sparebank 1 SMN, Trondheim kommune, Innovasjon Norge og Næringsforeningen i Trondheimsregionen.


Påmelding åpner snart. Sett gjerne av datoen i kalenderen allerede nå.


Anne Morkemo

anne@connectmidt.no

900 81 062