top of page

Gründerdagen 2023: Tenk Stort med Sjur Dagestad


Under årets Gründerdagen har vi et spesiellt innslag for alle deltakere – et inspirerende foredrag av den erfarne professoren Sjur Dagestad. Som professor emeritus innen innovasjon har Dagestad mange år med verdifull erfaring fra gründermiljøet. Hans foredrag er kjent for å være energiske og engasjerende, og målet er å gi deltakerne praktisk og konkret innsikt i innovasjon.

Årets tema for Gründerdagen: TENK STORT!

Vi skal utforske denne tematikken under årets Gründerdag. For hva vil det egentlig si å tenke stort i dagens gründerlandskap?


Bildtekst: Under fjorårets Gründerdag fikk vi høre historien “Fra en garasje på sluppen til internasjonalt selskap”


Dagestad tar scenen for å dykke inn i spørsmål som angår alle gründere: Hvordan kan man nå langt som gründer? Hva er betydningen av krise og monopol for innovatøren? Og hvor bør fokuset ligge i en stadig skiftende virkelighet? Disse spørsmålene vil bli utforsket når Dagestad deler sin innsikt i det å tenke stort innen innovasjon.

"Suksess er en konsekvens av at du har gjort jobben ordentlig. Vær tilstede i det du gjør. Det skal ikke være penger eller det å bli best som skal være i fokus. Det gjelder rett og slett å tenke stort uten å være for opptatt av å tenke stort!" - Sjur Dagestad

Gründerdagen er en unik mulighet til å få innsikt hva det til si å tenke stort! Så, sett av datoen og vær en del av Gründerdagen 2023 for å få med deg Sjur Dagestads inspirerende foredrag om å tenke stort! Programmet fylles opp av masse andre spennende poster, hvor vi skal få se pitchekonkurranse, grille investorene, høre gründerhistorier og møte masse nye mennesker. Hele programmet finner du HER.

Vi ser frem til en dag fylt med innsikt, inspirasjon og nye bekjentskaper for alle deltakere!


Comments


bottom of page