top of page

Filmproduksjonsselskap som utfordrer

Herstory er et filmproduksjonsselskap i vekst som utfordrer det etablerte. Selskapet holder til i nye lokaler med et profesjonelt lydstudio, og planlegger å innovere ved å bruke nye prosesser og teknologi. Herstory har god erfaring fra produksjoner som Bjørnis og Bunadsgeriljaen, og vil nå gi publikum enda mer norskprodusert kvalitetsinnhold.

 

I filmbransjen er konkurransen hard og mange aktører kjemper om de samme statlige filmpengene fra NFI. Store selskaper i Oslo får størsteparten av potten, og fagfolk rekrutteres ofte til hovedstaden hvor det er flere industrielle oppdrag.

 

Filmbransjen sliter med lav kvinneandel, mangel på mangfold og synkende budsjetter. Selv om det er behov for innovasjon, finner få selskaper nye måter å produsere film på. Dette gjør at film og serier produseres rundt samme lest, noe som gir muligheter for nye, innovative aktører som kan utnytte muligheter som for eksempel 5G for å produsere kvalitetsinnhold til lavere minuttpris.

Nå inviterer vi til et Springbrett for Herstory der vi ser på mulighetene med deres nye produksjonsprosess, hvordan kommersialisere teknologien og innspill på strategi.

Din kompetanse ønskes for å diskutere

  • Forretningsmodell

  • Kommersialisering av ny teknologi

  • Strategi

Praktisk info

Sted: Pirsenteret, Trondheim

Dato: Tirsdag, 10. januar 2023

Klokken: 12:00 – 14:00

Agenda

  • Connect ønsker velkommen

  • Herstory presenterer

  • Diskusjon rundt bordet

Meld interesse for å delta

I SAMARBEID MED

760x460_Tindved.png
bottom of page