top of page
Connect-Investor-square-700x700px.jpg

INVESTOR

OPPDAG DE GODE IDÉENE FØR ALLE ANDRE

Som del av vårt investornettverk kan du være der det skjer, før alle andre. Du får møte likesinnede, styrket nettverket ditt og førstehåndskunnskap om potensielle investeringsmuligheter. 

Vi arrangerer hvert år flere investormøter, og har faste digitale samlinger og presentasjoner av selskaper den første fredagen i hver måned.

Vi jobber aktivt med å utvikle investornettverket på regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Det er også mulig å delta på inntil to presentasjoner som observatør, eller hvis du er i en læresituasjon som gründer eller student.

Etter en kort bli-kjent periode i rollen som investor, kan du søke medlemskap i Connect Midt-Norge.

 

Se hva du får som medlem i tillegg til å oppdage og investere i de gode ideene før alle andre.

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å høre mer om investornettverket.

Kjenner du noen som har lyst å investere i tidlig fase bedrifter?

 

Connect Investor driver et nettverk med mennesker som er interessert i at alle som starter bedrifter med gode ideer skal lykkes. De som er med i nettverket er vanlige folk som er engasjerte og ønsker å investere tid eller penger i andre bedrifter.

 

Har du lyst å investere og ser ikke på deg selv som investor?

 

Flere som er med i nettverket ser ikke seg selv som «investor».  Er du engasjert og har lyst til å investere fra kr 50.000 og oppover er du midt i målgruppen vår.  Sammen utveksler vi erfaring, lærer av hverandre, og av de som har vært med i nettverket i lengre tid og som er «erfarne» på investeringer.

 

Ønsker du å investere penger og ikke bruke tid selv?

 

Vi har også alternativer for deg som ønsker å investere kr 100.000 eller mer uten selv å bruke tid på det. I samarbeid med andre setter vi opp felles investeringsselskaper (som investerer i flere andre selskaper), slik at du kan spre risikoen på investeringen din.

Månedlige investormøter

Hver måned arrangerer vi investormøte med presentasjon fra oppstartsbedrifter. Bli med og lær, delta i gode diskusjoner og utforsk investeringsmuligheter sammen med andre. Du kan delta på et møte for å se om det er interessant for deg å bli med videre.

Fagdager høsten 2022

Til høsten vil vi i Connect Midt-Norge arrangere flere fagdager om tidligfase investeringer både for gründere og investorer. Vi har opplevd at gründerne sliter med å få investorer i tidlig fase i Trondheim, og ønsker å ta rollen for å bygge bro mellom de som har behov for finansiering og de som ønsker å finansiere. Vi ønsker derfor gjennom fagdagene å skape møteplasser for gründere og investorer hvor en kan dele erfaringer og lære av hverandre.

 

Fagdagene skal bidra til å etablere et godt investeringsmiljø med utgangspunkt i kunnskap og utvikling hvor vi kan skape optimale muligheter for tidligfaseinvesteringer i Trondheim og andre regioner. Potensialet er stort og vi har lyst til å utnytte dette.

 

Disse fagdagene vil være for selskap som har eller nettopp har hatt sin første emisjon og ønsker å lære mer, selskaper som vil møte andre likesinnede samt få innsikt og nettverk i tidligfase investormiljøene. For investorer som har investert selv eller med andre, eller de som planlegger sin første investering. Sammen kan vi skape en endring i holdningene til tidligfase investeringer i hele økosystemet og styrke Trondheim som region slik at flere får tilgang på tidligfasekapital. 

 

Fagdagene vil være gratis for våre medlemmer. Andre kan melde seg på mot en avgift. Påmelding åpner i august. Vi gleder oss!

Felles investeringsselskap for oppstartsbedrifter - bli med du også?

Vi har sammen med T:lab og Workii startet investeringsselskapet WeSeed for oppstartsbedrifter.

Les mer om det nye investeringsselskapet her.

bottom of page