top of page
Connect-Investor-square-700x700px.jpg

INVESTOR

OPPDAG DE GODE IDÉENE FØR ALLE ANDRE

Som del av vårt investornettverk kan du være der det skjer, før alle andre. Du får møte likesinnede, styrket nettverket ditt og førstehåndskunnskap om potensielle investeringsmuligheter. 

Vi arrangerer hvert år flere investormøter, og har faste digitale samlinger og presentasjoner av selskaper den første fredagen i hver måned.

Vi jobber aktivt med å utvikle investornettverket på regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Det er også mulig å delta på inntil to presentasjoner som observatør, eller hvis du er i en læresituasjon som gründer eller student.

Etter en kort bli-kjent periode i rollen som investor, kan du søke medlemskap i Connect Midt-Norge.

 

Se hva du får som medlem i tillegg til å oppdage og investere i de gode ideene før alle andre.

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å høre mer om investornettverket.

Kjenner du noen som har lyst å investere i tidlig fase bedrifter?

 

Connect Investor driver et nettverk med mennesker som er interessert i at alle som starter bedrifter med gode ideer skal lykkes. De som er med i nettverket er vanlige folk som er engasjerte og ønsker å investere tid eller penger i andre bedrifter.

 

Har du lyst å investere og ser ikke på deg selv som investor?

 

Flere som er med i nettverket ser ikke seg selv som «investor».  Er du engasjert og har lyst til å investere fra kr 50.000 og oppover er du midt i målgruppen vår.  Sammen utveksler vi erfaring, lærer av hverandre, og av de som har vært med i nettverket i lengre tid og som er «erfarne» på investeringer.

 

Ønsker du å investere penger og ikke bruke tid selv?

 

Vi har også alternativer for deg som ønsker å investere kr 100.000 eller mer uten selv å bruke tid på det. I samarbeid med andre setter vi opp felles investeringsselskaper (som investerer i flere andre selskaper), slik at du kan spre risikoen på investeringen din.

Felles investeringsselskap for oppstartsbedrifter - bli med du også?

Vi har sammen med T:lab og Workii startet investeringsselskapet WeSeed for oppstartsbedrifter.

Les mer om det nye investeringsselskapet her.

bottom of page