Connect-Investor-square-700x700px.jpg

INVESTOR

OPPDAG DE GODE IDÉENE FØR ALLE ANDRE

Som del av vårt investornettverk kan du være der det skjer, før alle andre. Du får møte likesinnede, styrket nettverket ditt og førstehåndskunnskap om potensielle investeringsmuligheter. 

Vi arrangerer hvert år flere investormøter og jobber aktivt med å utvikle investornettverket på regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Dette er en utviklende møteplass der investorer kommer sammen, og blir presentert for interessante og gode bedrifter.

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å høre mer om investornettverket.

Kjenner du noen som har lyst å investere i tidlig fase bedrifter?

 

Connect Investor driver et nettverk med mennesker som er interessert i at alle som starter bedrifter med gode ideer skal lykkes. De som er med i nettverket er vanlige folk som er engasjerte og ønsker å investere tid eller penger i andre bedrifter.

 

Har du  lyst å investere og ser ikke på deg selv som investor?

 

Flere som er med i nettverket ser ikke seg selv som «investor».  Er du engasjert og har lyst til å investere fra kr 50.000 og oppover er du midt i målgruppen vår.  Sammen utveksler vi erfaring, lærer av hverandre, og av de som har vært med i nettverket i lengre tid og som er «erfarne» på investeringer.

 

Ønsker du å investere penger og ikke bruke tid selv?

 

Vi har også alternativer for deg som ønsker å investere kr 100.000 eller mer uten selv å bruke tid på det. I samarbeid med andre setter vi opp felles investeringsselskaper (som investerer i flere andre selskaper), slik at du kan spre risikoen på investeringen din.

Månedlige investormøter

Hver måned arrangerer vi investormøte med presentasjon fra oppstartsbedrifter. Bli med og lær, delta i gode diskusjoner og utforsk investeringsmuligheter sammen med andre. Du kan delta på et møte for å se om det er interessant for deg å bli med videre.

Meld deg på digitalt investormøte