top of page

MED HJERTE FOR RÅVAREN

SPRINGBRETT FOR MERSMAK

Mersmak AS ble stiftet i 2019 som et ledd i omlegging av gårdsdrift, samt et mål og ønske fra eierne om å lage sin egen arbeidsplass.

 

Eierne kommer fra gården Sveum, som drives av Terje og Olaug, og Bangløkkja, som drives av Jens og Camilla. Disse fire stiftet selskapet Mersmak på bakgrunn av forretningsideen om å etablere et viltskjæreri og foredlingsanlegg.

 

Bedriften ble lokalisert i et eksisterende bygg på Sveum gård, hvor de fra før hadde et lakserøykeri som i 2017 ble oppkjøpt fra Andersen Mat. Etter hvert fikk de også overtatt deres marked på viltskjæring, maskinpark og kundelister samt kompetanse på foredling av pølser med mer. Lokalene har nå blitt utvidet og vil bli tatt i bruk våren 2023.

 

Alle dyrene som begge gårdene drifter vil inngå i foredlingen til Mersmak. Dette gir de svært god kontroll over hele produksjonskjeden – fra jord til bord, og vil sikre gode kvalitetsprodukter.

 

Mersmak skal nå gå over fra å være sesongdrevet til helårsdrift, og ønsker å selge i et bredt marked til restauranter og dagligvare med både hverdags- og festmat.

Din kompetanse ønskes for å diskutere

  • Markedet; dagligvare, Horeca, behov og strategi

  • Kommunikasjon; emballasje, pris, markedsføring

Praktisk info

Sted: Snøan-Strinde 507, 7288 Soknedal.

Dato: 27. april 2023

Klokken: 12:30 - 14:30
Ordstyrer: Jon-Ivar Holmslet (Proneo)

Agenda

  • Connect ønsker velkommen

  • Omvisning i lokalene

  • Mersmak presenterer

  • Diskusjon rundt bordet

Ta kontakt hvis du har spørsmål

anne_edited_edited.jpg

I SAMARBEID MED

760x460_Innovasjon Norge.png
bottom of page