Connect-mentor-square-700x700px.jpg

MENTORTJENESTEN 2020

FÅ EN MENTOR MED RIKTIG KOMPETANSE OG ERFARING

Har du ambisjoner om langsiktig vekst ut over det lokale markedet? Er bedriften din samtidig i bedriftsutviklingsfasen eller på vei ut i markedet og er basert på en unik forretningsidé? 

Mange gründere har behov for kunnskap om det å drive egen virksomhet, forretningsutvikling og markedsmuligheter. Gjennom mentortjenesten får du personlig veiledning og oppfølging som kan være avgjørende for om bedriften din lykkes. Du får være med på å velge mentor selv.

  • Én-til-én-samtaler over en periode på 3-6 måneder.

  • Innovasjon Norge dekker kostnadene knyttet til 30 timers mentorveiledning eller 10 timer akutt krisehjelp.

  • Connect Vest i Bergen har det nasjonale koblingsansvaret, og vi kobler mentorer og bedrifter i Trøndelag, Møre- og Romsdal og Innlandet.

30 TIMER STRATEGISK UTVIKLING

Mentortjenesten er et tilbud til innovative bedrifter i oppstart- eller vekstfasen, finansiert av Innovasjon Norge. Tjenesten er fleksibel og tilpasset gründers behov. 

•   Ordinær mentortjeneste
•   Formål er økt overlevelse og vekst
•   Tidsperiode 3-6 måneder
 

Kontakt oss for mer info, eller søk direkte her:

10 TIMER KRISEHJELP

I forbindelse med COVID-19 har Innovasjon Norge utvidet mentortjenesten og tilbyr en mentor som bistår med å løse konkrete problemstillinger. Kort behandlingstid.

•   Krisementor for akutt hjelp
•   Juridiske spørsmål, likviditet, markedsstrategi m.m.
•   Tidsperiode 2-4 uker

Kontakt oss for mer info, eller søk direkte her:

ALUMNIS

Austmann-bryggeri-trondheim-norge-fotokn

Austmann Bryggeri

Austmann Bryggeri er i dag et av Norges største mikro-bryggeri og har siden oppstarten i 2012 hatt en enorm utvikling på alle områder. De tre gründerne Thomas Sjue, Vinko Sindelar og Anders Cooper møttes mellom studier, uteliv, ølbrygging og jobb med en felles drøm om å starte et bryggeri. Oppstarten var som de fleste andre oppstarter – hardt arbeid døgnet rundt og tålmodige familiemedlemmer som også bidro med det finansielle.

Høsten 2012 fikk bryggeriet mentor finansiert gjennom Innovasjon Norge. Mentoren fikk være med på en svært spennende oppstart i Trondheim frem til våren 2013. I perioden arbeidet mentoren og gründerne sammen på forretningsplan, selskapsetablering, økonomi, markedsanalyser og merkevarebygging. I 2016 inngikk selskapet i et partnerskap med Hansa Borg Bryggerier og gikk inn i en periode med profesjonalisering av systemer og stor volumvekst.

Det er siden blitt investert betydelig i merkevare og produksjonsevne og Austmann har i dag vokst fra produksjon i gamle melketanker på Høvringen til et nytt bryggeri med Taproom på Sluppen i Trondheim. Selskapet har vunnet mange internasjonale priser for ølet sitt og selger i mange land.

 

I Q1 i 2020 trådte Austmann ut av samarbeidet med Hansa Borg Bryggerier og fortsetter nå veksten sammen med trønderske investorer.

www.austmann.no/

LURER DU PÅ HVA SOM ER RIKTIG FOR DEG?

Hvis du har noen spørsmål om mentortjenesten eller ønsker å vite mer om ordningen generelt, ta kontakt med oss!

VIL DU BLI MENTOR?

Gjennom den nasjonale mentorordningen til Innovasjon Norge kobler vi høyt kvalifiserte mentorer med oppstart- og vekstselskaper. Oppdragene er betalt og mentor blir håndplukket av oss til hver case. Har du relevant kompetanse og ønsker å bidra til å skape fremtidens arbeidsplasser, ta kontakt for en hyggelig prat.

Smiling Colleague

©2020 Connect Midt-Norge. Alle rettigheter reservert. E-post: hei@connectmidt.no

  • LinkedIn
  • Facebook
Connect-logo-R-negativ.png