top of page
Connect-mentor-square-700x700px.jpg

MENTORTJENESTEN

FÅ EN MENTOR MED RIKTIG KOMPETANSE OG ERFARING

Har du ambisjoner om langsiktig vekst ut over det lokale markedet? Er bedriften din samtidig i bedriftsutviklingsfasen eller på vei ut i markedet og er basert på en unik forretningsidé? 

Mange gründere har behov for kunnskap om det å drive egen virksomhet, forretningsutvikling og markedsmuligheter. Gjennom mentortjenesten får du personlig veiledning og oppfølging som kan være avgjørende for om bedriften din lykkes. Du får være med på å velge mentor selv.

  • Én-til-én-samtaler over en periode på 3-6 måneder.

  • Innovasjon Norge dekker kostnadene knyttet til 30 timers mentorveiledning.

  • Connect Vest i Bergen har det nasjonale koblingsansvaret, og vi kobler mentorer og bedrifter i Trøndelag, Møre- og Romsdal og Innlandet.

Kontakt oss på hei@connectmidt.no for forespørsel om mentor!

ALUMNIS

Austmann-bryggeri-trondheim-norge-fotokn

Austmann Bryggeri

Austmann Bryggeri er i dag et av Norges største mikro-bryggeri og har siden oppstarten i 2012 hatt en enorm utvikling på alle områder. De tre gründerne Thomas Sjue, Vinko Sindelar og Anders Cooper møttes mellom studier, uteliv, ølbrygging og jobb med en felles drøm om å starte et bryggeri. Oppstarten var som de fleste andre oppstarter – hardt arbeid døgnet rundt og tålmodige familiemedlemmer som også bidro med det finansielle.

Høsten 2012 fikk bryggeriet mentor finansiert gjennom Innovasjon Norge. Mentoren fikk være med på en svært spennende oppstart i Trondheim frem til våren 2013. I perioden arbeidet mentoren og gründerne sammen på forretningsplan, selskapsetablering, økonomi, markedsanalyser og merkevarebygging. I 2016 inngikk selskapet i et partnerskap med Hansa Borg Bryggerier og gikk inn i en periode med profesjonalisering av systemer og stor volumvekst.

Det er siden blitt investert betydelig i merkevare og produksjonsevne og Austmann har i dag vokst fra produksjon i gamle melketanker på Høvringen til et nytt bryggeri med Taproom på Sluppen i Trondheim. Selskapet har vunnet mange internasjonale priser for ølet sitt og selger i mange land.

 

I Q1 i 2020 trådte Austmann ut av samarbeidet med Hansa Borg Bryggerier og fortsetter nå veksten sammen med trønderske investorer.

www.austmann.no/

Cans_AUST_1296x.jpg

LURER DU PÅ HVA SOM ER RIKTIG FOR DEG?

Hvis du har noen spørsmål om mentortjenesten eller ønsker å vite mer om ordningen generelt, ta kontakt med oss!

VIL DU BLI MENTOR?

Gjennom den nasjonale mentorordningen til Innovasjon Norge kobler vi høyt kvalifiserte mentorer med oppstart- og vekstselskaper. Oppdragene er betalt og mentor blir håndplukket av oss til hver case. Har du relevant kompetanse og ønsker å bidra til å skape fremtidens arbeidsplasser, ta kontakt for en hyggelig prat.

Ta kontakt på hei@connectmidt.no

Smiling Colleague
bottom of page