Connect-Investor-square-700x700px.jpg

OM CONNECT

KOMPETANSE.
NETTVERK.
KAPITAL.

Connect Midt-Norge er en ideell virksomhet og vi eies av våre medlemmer.

 

Alle medlemmene har stemmerett ved årsmøtet, og kan derfor være med på å forme organisasjonen. Det er vi glade for! Våre medlemmer kommer fra forskjellige steder i innovasjonsøkosystemet, men felles for alle er at de ønsker å utvikle norsk næringsliv på ett eller annet nivå. 

 

Som en nøytral part er CMNs formål å koble kompetanse, nettverk og kapital, og bidra til etablering og utvikling av levedyktige virksomheter. Medlemmene og nettverket vårt utgjør kjernen i dette arbeidet.

Ledergruppen

 

Ledergruppen vår er en engasjert gruppe som selv har vært gjennom gründerreisen. Daglig leder og leder for mentortjenesten Anne Morkemo, har solid oppstartserfaring fra blant annet Sonans Privatgymnas og PramPack. Anne gikk inn som daglig leder i CMN i 2021. Vegard Sandøy er leder for Springbrett og ved siden av lang erfaring som forretningsutvikler, er han en av gründerne i Flyspray Robotics. Finn Schløsser-Møller er leder for investornettverket vårt. Finn har lang og bred erfaring fra en rekke bransjer og sitter i dag som partner i rådgivnings- og regnskapsselskapet ECIT. Ledergruppen har gjennom sitt arbeid med entreprenørskap opparbeidet seg bred kompetanse og et stort nettverk, noe som er viktig for å hjelpe gründerne.

 

Styret

 

Styret i CMN har en viktig rolle i organisasjonen. Styret er ansvarlig for strategi og ledelse av selskapet, og skal påse at formålet blir fremmet på best mulig måte. Oddbjørn Sve er styreleder i CMN. Han har vært engasjert hos oss siden 2018 og har lang oppstartserfaring fra blant annet Euroskolen/Agil AS. Nestleder i styret er en av våre interns Ann Ellinor Jamtvoll Aasen. Hun studerer ved NTNUs entreprenørskole og er engasjert i flere prosjekter knyttet til studentinnovasjon. Våre dyktige og engasjerte styremedlemmer, Tom Jensen, Stein Morten Holberg, Anne Peggy M. Schieflo, Berit Arntsen, Daniel Eurenius og Mona C. Stormoen, spiller alle viktige roller for næringsutvikling ulike steder i regionen og vi er glade for å ha de med på laget.

 

Interns

 

I tillegg til ledergruppen har vi engasjert tre interns. Disse er alle masterstudenter ved NTNU. Ann Ellinor Jamtvoll Aasen og Mathias Hoel studerer ved NTNUs entreprenørskole og utvikler sammen oppstartsselskapet Woolero. Siri Marte Lyngstad Aulie studerer ved masterprogrammet innovasjon, entreprenørskap og samfunn og har tidligere hatt internship i Trondheim kommune hvor hun har jobbet med samfunnsutvikling.

Partner

 

Vi inngår partnerskap med virksomheter som ønsker en sterkere tilkytning og samarbeid om aktiviteter som er til nytte for gründere og utvikling av næringsliv.

 

Kontakt oss om du ønsker å høre mer om mulighetene for et partnerskap.

Etiske retningslinjer

 

Våre etiske retningslinjer er en konkretisering av våre verdier:

  • Uavhengig

  • Pålitelig

  • Ideel

  • Engasjert

  • Bærekraftig

Se våre etiske retningslinjer her.

Årsberetning

 

Last ned Årsberetning 2020