top of page
Untitled design (2).png

Kvalitet for livet.

image.png

SPRINGBRETT FOR NATUR ALPAKKA

Moises, tidligere daglig leder for et verktøysfirma i Lima, og Hanne fra Norge, flyttet fra Lima, Perú til Meråker i 2002. Overgangen fra Limas sol til Meråkers frost var stor. Inspirert av alpakkaens rike historie i Peru og dens ideelle fiber for nordisk klima, kombinerte vi norsk erfaring med peruansk tradisjon. Resultatet har vært et givende alpakka-prosjekt i nesten 20 år.


Etablert i 2005, er vi en familiebedrift som spesialiserer oss på design og produksjon av friluftsklær, med hovedvekt på alpakka-sokker. Vår ambisjon er å tilby det nordiske markedet slitesterke, helårs alpakkaprodukter. I motsetning til dagens dominerende "fast-fashion" trend, prioriterer vi langsiktighet og bærekraft. Alpakkaens myke, varme og luksuriøse fiber har fått økende oppmerksomhet i Norge, og vi ser en lysende fremtid for den. Selv med de eksisterende sterke tradisjonene for ull- og merinoullklær i Norge og Sverige, ser vi alpakka som et forfriskende og kvalitetsfylt tillegg til friluftsgarderoben. Våre designs blir skapt i Norge og bringes til liv i vår egen fabrikk i Peru.

Tiden fremover:

 1. Vi planlegger å åpne en fabrikk i Norge for å dra nytte av tilgjengelig norsk alpakkagarn. Dette vil gi oss lokal produksjon, økt leveringskapasitet grunnet høyere etterspørsel, større produksjonsfleksibilitet og kortere leveringstider.

 2. Vi vil styrke vårt nettsalg og tiltrekke oss flere faste kunder, med et hovedfokus på B2B.

 3. Bærekraft står i sentrum av vår forretningsstrategi, hvor vi vektlegger vår egen påvirkning og ansvar overfor miljøet og samfunnet, til tross for vår mindre skala.

Din kompetanse ønskes for å diskutere

 • 1. Nettverk
  2. Posisjonering i markedet
  3. Kommunikasjon og salgskanaler

Praktisk info

Sted: Trondheim

Dato: Tirsdag 28. november

Klokkeslett: 12:00-14:00

Agenda

 • Connect ønsker velkommen

 • Selskapet presenterer

 • Diskusjon rundt bordet

Ta kontakt hvis du ønsker å delta eller har spørsmål

anne_edited_edited.jpg

I SAMARBEID MED

760x460_Innovasjon Norge.png
bottom of page