top of page

Bli kjent med ledelsen i Connect Midt-Norge: Anne Morkemo

Endelig fredag! Og endelig tid for å presentere en ny leder hos oss i Connect Midt-Norge. Denne gangen er det leder for Mentortjenesten, Anne Morkemo.𝐇𝐯𝐚 𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐛𝐚𝐤𝐠𝐫𝐮𝐧𝐧 𝐨𝐠 𝐞𝐫𝐟𝐚𝐫𝐢𝐧𝐠?

Gründer for flere virksomheter – det ene produktet selges nå i et 60-talls land i verden. Opplevd store opp- og nedturer og har gått hele gründerløypen flere ganger. Bred kompetanse innenfor forretningsutvikling og drift, og mener bestemt at ingen får til alt alene. Større kjønnsbalanse blant gründere og i styrer og ledelse, er et slag jeg tar når som helst og med hvem som helst :-)


𝐇𝐯𝐚 𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐫𝐨𝐥𝐥𝐞 𝐢 𝐂𝐨𝐧𝐧𝐞𝐜𝐭?

Jeg har et stort nettverk og Connect sitt er et av mange – det fine er jo at det vokser hver bidige dag, og det vil aldri ta slutt. Derfor har jeg verdens beste jobb som kan koble mennesker med hverandre - slik at alle kan bli litt bedre, litt klokere, arbeide litt smartere og bidra til hverandre. Som gründer selv har jeg aldri vært redd for å spørre andre om hjelp og har aldri opplevd at noen har sagt nei! Mange har bidratt til meg – og nå kan jeg få andre til å gjøre det samme, noen gir og noen tar i mot.

𝐇𝐯𝐞𝐦 𝐩𝐚𝐬𝐬𝐞𝐫 «𝐌𝐞𝐧𝐭𝐨𝐫𝐭𝐣𝐞𝐧𝐞𝐬𝐭𝐞𝐧» 𝐟𝐨𝐫, 𝐨𝐠 𝐡𝐯𝐚 𝐤𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐭 𝐠𝐣ø𝐫𝐞 𝐟𝐨𝐫 𝐞𝐧 𝐠𝐫𝐮̈𝐧𝐝𝐞𝐫?

Mentortjenesten passer for alle gründere uavhengig hvilket nivå du er på i oppstart- eller i vekstperioden av selskapet. De som trenger nettverk og samarbeidspartnere. De som stille de vanskelige og kanskje dumme spørsmålene, som du ikke stiller deg selv. En mulig markedsadgang, faglig kompetanse eller en sparringspartner tilpasset akkurat ditt behov. En person som «bare er din» og hjelper deg med å prioritere, legge strategier og planer og tilføre selskapet ditt en verdi i form av en kompetanse du ikke har selv.

𝐇𝐯𝐚 𝐠𝐣ø𝐫 𝐝𝐞𝐠 𝐠𝐥𝐚𝐝, 𝐨𝐠 𝐠𝐢𝐫 𝐝𝐞𝐠 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢?

Mat gjør meg alltid glad, og det behøver slettes ikke å være å være en feiende flott 12-retter på restaurant. Det kan være selvfisket fisk på en helt vanlig tirsdag. Energi kan jeg få av veldig mye, men aller mest av å få til noe sammen med andre. Det kan være i jobbsammenheng, men også sammen med familien min – som er der jeg henter mest energi fra :-)

𝐓𝐫𝐞 𝐭𝐢𝐩𝐬 𝐭𝐢𝐥 𝐠𝐫𝐮̈𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐞𝐫 𝐮𝐭𝐞:

• Det er lov å gi seg – ikke alt kan løses med hardt arbeid.

• Spør om hjelp og slipp andre til.

• Sørg for at du jobber med omdømmet fra dag en – også ditt eget.


Foto: Marthe Svendsen (Nidaros)

コメント


bottom of page