top of page

DNB oppstartslos til Gründerdagen


Under gründerdagen vil vi sette gründeren i fokus, men for å kunne gjøre dette er vi også helt avhengig av de resterende aktørene fra økosystemet som stiller opp. En av de store aktørene som kommer under Gründerdagen 2023 er DNB oppstartslos. Vi tok en prat med Elena Solvang før årets Gründerdag.Kort, hvem er DNB oppstartslos?

Vi i DNB Oppstartslos er en dedikert rådgivningstjeneste som står klar til å hjelpe gründere og småbedrifter med råd og veiledning. Vårt mål er å støtte og inspirere gründermiljøet i Norge, og vi jobber for å hjelpe nye og eksisterende bedrifter med å realisere sitt fulle potensial.

Hva gleder vi oss til med Gründerdagen i år?

Vi gleder oss spesielt til å møte inspirerende gründere og høre om deres spennende ideer og prosjekter. Gründerdagen gir oss en flott mulighet til å knytte nye kontakter, dele kunnskap og la oss inspirere av innovasjonen som blomstrer i Trøndelag.

Hvorfor ønsker vi å være med på Gründerdagen i år?


Vi ønsker å være en aktiv støttespiller for gründermiljøet i Trøndelag, og Gründerdagen gir oss muligheten til å være tett på entreprenørskapets puls. Vi vil gjerne bidra med vår kompetanse, lytte til utfordringer og suksesshistorier, og sammen skape vekstmuligheter for regionen.

Hva er vårt beste tips til oppstartsvirksomheter i Trøndelag?

Vårt beste tips er å være åpne for læring og samarbeid. Bygg et sterkt nettverk, søk råd fra erfarne gründere og eksperter, og vær ikke redd for å justere kursen underveis. Suksessfulle oppstartsvirksomheter er ofte de som kan tilpasse seg og vokse i tråd med markedets behov.

Hva forbinder vi med årets tema: Tenk stort?

Årets tema "Tenk stort" minner oss om viktigheten av å drømme stort og ta sjanser. Det handler om å utfordre det etablerte og strekke grensene for hva som er mulig. Vi oppfordrer alle gründere i Trøndelag til å se forbi begrensningene, tro på sin egen visjon, og arbeide målrettet mot store ambisjoner – fordi det er der de mest spennende mulighetene ligger. Vi er her for å støtte dere på veien til suksess!

DNB oppstartslos kommer på gründerdagen, kommer du?


Commenti


bottom of page