Connect-Springbrett-Digitalt-700x700px-f

CONNECT SPRINGBRETT®

VI HJELPER DEG ET STEG VIDERE

I samarbeid med Innovasjon Norge kan nettopp din bedrift få finansiering av et Connect Springbrett® til en verdi på 100 000 kr.

Her får du muligheten til å presentere bedriften din for et håndplukket panel. Dette kan beskrives som at du får et rådgivende styre i to timer som hjelper deg med å løse akkurat de utfordringene du står ovenfor, digitalt eller i en gruppe.

  • Håndplukket panel

  • Løse konkrete problemstillinger

  • Lukket arrangement på 2 timer

  • Gjennomføres digitalt eller i gruppe

OM PROSESSEN

I løpet av en digital Springbrett® prosess på 4 uker hjelper Connect til med å avdekke de viktigste strategiske utfordringene din bedrift står ovenfor. Vi hjelper deg med å utarbeide en presentasjon av forretningskonseptet, som presenteres for et håndplukket panel i et avsluttende og lukket arrangement på 2 timer.

SKREDDERSYDD RÅDGIVNING

Parallelt med å avdekke utfordringene bedriften din står ovenfor, rekrutterer vi ressurspersoner fra næringslivet til et lukket arrangement på 2 timer. Panelet består av mulige kunder, samarbeidspartnere, investorer, leverandører og tidligere gründere med relevant erfaring.

ALUMNIS

assistep.png
surf kombucha.png
inderøymat.png
moveo.png
heat experience.png
carrycut.png
pineleaf.png
anteo.png
komprimo.png
learning moment.png
bioner.png
socialscreen.png
emil2.jpg

Heat Experience

"Vi hadde Connect Springbrett veldig tidlig i etableringsfasen vår. Connect satte sammen et panel med potensielle kunder, leverandører og samarbeidspartnere fra ulike bransjer, og vi fikk med dette en hurtig og kvalitetssikret avklaring av hvilket marked vi burde etablere oss i først.

 

To år etter lansering har vi fortsatt kontakt med deltakere fra panelet som har hjulpet oss både finansiering og distribusjon"

Emil Espnes Asbjørnslett, gründer og styreleder

www.heatexperience.no

snorre1.jpg

Learning Moment Technologies

"Vi hadde stor nytte av at Springbrett panelet ga oss tilbakemeldinger som hjalp oss å konkretisere produktet vårt. Som et direkte resultat av Connect Springbrett, gikk vi til topps under den trønderske finalen i Atea Norges konkurranse 'Årets tech-gründer 2017'. 

 

Vi er nå på full fart inn i både skolen og andre segmenter. Connect Springbrett holder bokstavelig talt det de lover!"

Snorre Tørriseng, Co-founder og CEO

 

www.learningmoment.tech

VIL DU VITE MER OM DINE MULIGHETER?

Hvis du har noen spørsmål eller ønske å høre mer om hva som skal til for å få et Springbrett, hva du kan forvente og hvordan det gjennomføres? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre.