top of page

God sommer!

Vi ser tilbake på et spennende første halvår med mange gode investormøter, Springbrett og mentorkoblinger - som pågår hele året, og i tillegg gleder vi oss stort til neste halvår. Da er det nemlig tid for Gründerdagen igjen - og flere interessante fagdager før vi kommer dit!


Dato for Gründerdagen i år er mandag 28. november og vi ser frem til å møte både kjente og nye fjes som brenner for entreprenørskap og innovasjon. Vi arbeider med våre samarbeidspartnere for å skape et interessant og lærerikt program, men ønsker gjerne innspill fra hovedpersonene selv, nettopp dere som skal delta.


Har du et ønske, et behov eller rett og slett bare en god ide for årets gründerdag? Ta kontakt med Anne Morkemo på anne@connectmidt.no så lager vi et så bra program som vi kan sammen. Dette er dagen for å bygge nettverk og lære av hverandre.


Til høsten inviterer vi også til ulike fagdager om styre og ledelse, og tidligfase investeringer. Dette er temaer som vi har sett behov for og som vi håper kan være med å inspirere alle som sitter på ulike sider av gründerbordet.


Ønsker du å bli medlem slik at du kan delta gratis på alle våre fagdager til høsten?Comments


bottom of page