top of page

Relevant kompetanse og nettverk for deg og din idéHar du hørt om Innovasjon Norge sin mentortjeneste? Mentorene gir relevant kompetanse og nettverk for deg og din idé.


Mentortjenesten er mer enn bare en rådgivningstjeneste - det er muligheten som kan gjøre en stor forskjell for selskapet ditt. Innovasjon Norge dekker kostnadene knyttet til 30 timers mentorveiledning. Dette innebærer én-til-én samtaler med en person som er “bare din”.


Gründerne får selv være med å velge mentor, og kanskje kan du ende opp med en ny styreleder i selskapet ditt slik som Bikely? Et godt eksempel på at nettverket ble utvidet og selskapet fikk tilført ny kompetanse, som i dette tilfellet førte til et videre samarbeid.


“Etter endt mentorprogram, tiltrådte mentor som styreleder i selskapet, for å bidra til vekst og internasjonalisering.” - Hallvar Bergh, Bikely.

Uansett om målet er å realisere en ny forretningsidé eller føre selskapet inn i nye markeder kan mentortjenesten være til hjelp. Den passer både for deg som trenger råd og veiledning foran en viktig beslutning, eller for deg som rett å slett bare trenger å få validert din forretningsplan eller lederstøtte i en utfordrende fase.


Selskaper får personlig veiledning og oppfølging over tid som kan være avgjørende for om bedriften lykkes.


Dersom du vil høre mer om mentortjenesten og mulighetene dine kan du ta kontakt med leder for mentortjenesten hos Connect Midt-Norge, Anne Morkemo.


Comments


bottom of page