top of page

Vi har fått nye interns!

Kathinka Stabell Lund


Studerer Digital forretningsutvikling ved NTNU og har en bachelor i økonomi og administrasjon. Hun er fra Lommedalen og har variert arbeidserfaring innen salg og markedsføring, og er en engasjert leder for NTNUI Volleyball.


Hos Connect Midt-Norge skal hun jobbe primært med kommunikasjon på alle våre plattformer, og med tidligfase investeringer. Hun vil også bidra både på Springbrett og Gründerdagen.


Julie Egeberg Moger


Studerer Datateknologi ved NTNU og har et årsstudium i økonomi. Hun er aktiv i linjeforeningen Abakus, liker å jobbe i team og ønsker å få større innblikk i nærings- og innovasjonsmiljøet.


Hos Connect Midt-Norge skal hun jobbe primært med kommunikasjon på flere områder, og er ansvarlig for våre nyhetsbrev. Hun vil også bidra både på Springbrett og Gründerdagen.Ingrid Brandt


Har en master i entreprenørskap fra NTNU og en bachelor i psykologi. Er i dag gründer og sitter på Gründerbrakka med selskapet Tendro. Har vært svømmeinstruktør, drevet med revy, er aktiv i Studentersamfunnet og liker nye utfordringer.


Hos Connect Midt-Norge har Ingrid en sentral rolle i både planlegging og gjennomføring av årets Gründerdag den 27. november. Hun vil også jobbe med prosjektet «Springbrett ut i verden» som har internasjonalt fokus.
Truels Lone


Studerer master i entreprenørskap ved NTNU OG en master i molekylær medisin. Han har en bachelor fra Nottingham Trent University og har arbeidserfaring som laboratorie ingeniør og håndlanger på byggeplass.


Hos Connect Midt-Norge har Truels en sentral rolle i både planlegging og gjennomføring av årets Gründerdag den 27. november. Han vil også jobbe med prosjektet «Springbrett ut i verden» som har internasjonalt fokus.


«Gammelinterns» som fortsatt er med oss

Mathias Hoel, Ingeborg Sofie Bogen og Anton Hamer har viktige roller og tilfører oss og økosystemet for innovasjon både kompetanse og nettverk. Alle tre har vært aktive i forbindelse med Gründerdagen og skal også i år være viktige ressurspersoner. De vil også jobbe videre i år med Springbrett, kommunikasjon og forretningsutvikling for Connect Midt-Norge på flere områder.
Commenti


bottom of page