top of page

Vi støtter studentinnovasjon


Jury Shark Tank

Foto: Aurora Kolstad, Spark NTNU


Å støtte entreprenørskap og innovasjon i Norges mest fantastiske studentby er noe av det mest spennende vi i CMN gjør. Vi setter det å kunne arbeide tett med studentene høyt. Derfor deltar vi på ulike arrangementer hvor studentene får presentert sine idéer, bedrifter og den unike kunnskapen som de sitter på.


I februar var daglig leder Anne Morkemo med i juryen under pitchekonkurransen Shark Tank arrangert av Spark NTNU hvor studentene kunne pitche sine idéer med muligheten til å vinne inntil 50 000 kroner.


Gjennom våren har vi vært med på flere ulike arrangementer i regi av studentmiljøene som blant annet BI Startup Roadshow og Demo Night. Det er viktig for oss å bidra til å bygge bro mellom næringsliv, det offentlige, finans og akademia. Utvekslingen av kompetanse og inspirasjon som oppstår på disse arrangementene går begge veier, og er verdifult for både oss og studentmiljøene.


I tillegg til å delta på ulike arrangementer har vi engasjert fem studentinterns fra innovasjonsmiljøet ved NTNU som får viktig erfaring fra næringslivet, samtidig som vi får viktige bidrag som hjelper oss i vårt arbeid. En vinn-vinn situasjon. Vi oppfordrer alle i vårt nettverk å engasjere seg i studentene!


Comments


bottom of page