Gardsglam
Springbrett for GrønsetFjøset Spiseri AS
Grønset Skysstasjon har et sus av gardseventyr over seg. Beliggende ved Vinjefjorden, helt i vestkanten av Trøndelag, får du den første smaken av vestlandske fjorder og fjell. I ærverdige bygninger tar vertskapet personlig imot deg: Til selskap og overnatting, til møter, konserter og sommercafé med gardspizza.
GrønsetFjøset Spiseri AS er driftsselskapet på Grønset Skysstasjon. Selskapet ble stifta i 2014. Opprinnelige eiere var Marte Bugten (50%) og Helga Hjorthol Grønset (50%). Etter et turbulent oppstartsår i 2018, ble Marte’s aksjer overført til Mark Richard Adams (Helga sin ektemann) Mark jobber nå 80% ved Holla Smelteverk, Helga sa opp sin faste stilling i kommunen sommeren 2021.
Vi har drevet firmaet siden 1. januar 2019, med et lite overskudd fram til 2023, da vi fikk et underskudd på ca 100.000.
GrønsetFjøset Spiseri leier lokaler og utstyr av Helga sitt ENK, Grønset Gard i hht avtale. Fra og med 1. mai 2024 driftes også overnattinga på gardshotellet av GrønsetFjøset Spiseri AS.
Vi har knytta til oss en bygdestab på ca 25 personer som bidrar på større selskap og samlinger. Sommerstid har vi sommerhjelp ansatt ihht turnus.
Helga fungerer som daglig leder og kokk, Mark styrer restauranten og baren. Etter Covid har markedet vært veldig ujevnt.
Fremover vil selskapet jobbe med:
1.Finne ut en modell på hvordan Helga skal komme seg ut fra kjøkkenet
2. Fullføre prosjektet på Grønsetsetra - utleie, glamping, kulturelle opplevelser
3. Tiltak for å øke omsetningen for deretter å kunne ha faste ansatte.
Din kompetanse ønskes for å diskutere
1. Markedsutvikling
2. Innspill til hvordan vi driver (ifht åpningstider, hvordan utnytte ressursene bedre - “pusse brura”)
3. Råd til hvordan vi kan rigges for å få avlastning på kjøkkenet, vasking, samt salgsarbeid. Hvor finner vi kokken???
Praktisk info
Sted: Grønset Skysstasjon
Dato: 12. juni 2024
Klokken 11:00-15:00
Agenda
Connect ønsker velkommen
Selskapsnavn presenterer
Diskusjon rundt bordet