top of page
background-apiir.png

Riktig sittestilling med smart bevegelsesanalyse

Apiir logo.png

SPRINGBRETT FOR APIIR

Hele 7 av 10 landeveissyklister opplever smerte ved sykling. Ved feil sittestilling kan syklisten få en redusert opplevelse som hindrer progresjon, måloppnåelse og sykkelglede. Små justeringer på sykkelen resulterer i store utslag på sittestillingen.

Apiir har utviklet programvare som gir syklister en smart bevegelsesanalyse for riktig sittestilling. Programvaren bruker maskinsyn-teknologi som gjenkjenner leddsenteret på kroppen og tar hensyn til personens fysiske utgangspunkt. Syklisten får anbefalte justeringer for ergonomisk riktig sittestilling og optimaliserer for personens fysikk og ambisjonsnivå.

 

Oppstartsbedriften ble startet på NTNUs Entreprenørskole i 2020 med mål om å gi bedre tilbakemeldinger på menneskelig bevegelse. Siden oppstarten har de mottatt finansiering fra Innovasjon Norge, Forskningsrådet, Stiftelsen Dam og Regionalt Forskningsfond Trøndelag.

 

Nå rigges det til for høstens lansering av applikasjon til smarttelefoner – slik det blir mulig for alle landeveissyklister å få riktig sittestilling.

Din kompetanse ønskes for å diskutere

  • Forretningsmodell og kundeverdi

  • Kapitalinnhenting

  • Sykkelteknologi og tilleggstjenester

Praktisk info

Sted: Digitalt

Dato: Torsdag, 1. september 2022

Klokkeslett: 12:00 - 13:30

Agenda

  • Connect ønsker velkommen

  • Apiir presenterer

  • Diskusjon rundt bordet

Ta kontakt hvis du har spørsmål

I SAMARBEID MED

box-innovasjonnorge.png
bottom of page