

Et lite stykke Italia i Norge
SPRINGBRETT FOR VUKU GÅRDSMEIERI
Kathrine Sandvold Lundgren og Arild Gaasvik driver Vuku Gårdsmeieri hvor de lager mozzarella av melk fra egne kyr på Dillmoen gård i Verdal. Ved behov kjøper de inn melk fra andre lokale bønder. De har mestret kunsten å lage mozzarella og brunost på den samme melken samt at de også produserer andre typer oster.
Kathrine har vokst opp på gården mens Arild har giftet seg til gård og grunn. Ideen om eget ysteri kom da de begge ønsket å ha sin arbeidsplass på gården. Via ystekurs og mozzarella-kurs i Italia har de arbeidet frem produkter av høy kvalitet, og ble av Hanen, Meny og Dyrsku’n kåret til årets lokalmatgründer i 2021.
Alt ligger med andre ord til rette for at Kathrine og Arild kan skalere opp driften på gården og komme seg inn på markedet for fullt.
Nå ønsker de å ta steget videre.
Din kompetanse ønskes for å diskutere
-
Gode innganger til markedet
-
HORECA
-
Merkevarebygging
Praktisk info
Agenda
-
Connect og Proneo ønsker velkommen
-
Vuku Gårdsmeieri presenterer
-
Diskusjon rundt bordet: Muligheter og utfordringer
Det blir enkel servering av en rett med Vuku's nydelige mozzarella.