top of page
Connect-Springbrett-Digitalt-700x700px-f

CONNECT SPRINGBRETT®

UTVID DITT NETTVERK

Springbrett tilbyr deg som gründer en unik mulighet til å få verdifull innsikt fra markedet.

På under 30 dager hjelper Springbrett deg med å belyse utfordringer, spisse din forretningsmodell, bygge nettverk til markedet og lage en plan for videre utvikling.

 

Prosessen inkluderer en workshop, hjelp til å lage en presentasjon, og selve Springbrettet der vi samler mulige kunder, samarbeidspartnere, investorer og andre relevante eksperter til en presentasjon og diskusjon rundt nøkkelutfordringer.

fordeler.png

SPRINGBRETT® PROSESSEN

Over fire uker hjelper vi deg med å avdekke de viktigste strategiske utfordringene du står ovenfor. Vi hjelper deg med å lage en presentasjon som presenteres for håndplukkede eksperter, investorer og kunder i et avsluttende og lukket arrangement på 2 timer.

NOEN AV VÅRE SPRINGBRETT®

box-apiir.png
box-hyra.png
box-hjellup.png
box-daxap.png
box-bortistu.png
box-agino.png
box-woopz.png
box-deg.png
box-sok-na.png
emil2.jpg

Heat Experience

"Vi hadde Connect Springbrett veldig tidlig i etableringsfasen vår. Connect samlet potensielle kunder, leverandører og samarbeidspartnere fra ulike bransjer, og vi fikk med dette en hurtig og kvalitetssikret avklaring på hvilket marked vi burde etablere oss i først.

 

To år etter lansering har vi fortsatt kontakt med deltakere fra Springbrettet som har hjulpet oss med både finansiering og distribusjon"

Emil Espnes Asbjørnslett, gründer og styreleder

www.heatexperience.no

snorre1.jpg

Learning Moment Technologies

"Vi hadde stor nytte av at Springbrett ga oss tilbakemeldinger som hjalp oss å konkretisere produktet vårt. Som et direkte resultat av Connect Springbrett, gikk vi til topps under den trønderske finalen i Atea Norges konkurranse 'Årets tech-gründer 2017'. 

 

Vi er nå på full fart inn i både skolen og andre segmenter. Connect Springbrett holder bokstavelig talt det de lover!"

Snorre Tørriseng, Co-founder og CEO

 

www.learningmoment.tech

VIL DU VITE MER OM DINE MULIGHETER?

bottom of page