top of page

«Det beste med å være intern er å få lære gjennom å gjøre»I Connect Midt-Norge skaper vi møteplasser og forretningsmuligheter hvor vi kobler de riktige ressursene og menneskene. På denne måten legger vi til rette for å utvikle flere gode gründere, vekstkraftige bedrifter og innovative næringsmiljøer. I teamet som jobber for å oppnå dette har vi med oss Ann Elinor Jamtvoll Aasen. Hun er student og ved siden av studiet har hun et internship i Connect.


Vi har stilt henne noen spørsmål:


Kan du fortelle litt om deg selv og motivasjonen din for å bidra i Connect?


Jeg er 23 år og kommer fra fjellbygda Ålen, som ligger 3 mil nord for Røros. Min interesse for entreprenørskap kommer fra oppveksten og familien min. Både bror, far, mor og flere i familien har skapt egne og andres arbeidsplasser. Dette har inspirert meg til å drive med entreprenørskap selv. På videregående hadde jeg entreprenørskap som fag, hvor jeg startet elevbedrift og fikk teste hvordan det var å drive virksomhet. Det å få kjenne på hvor givende det er å skape noe fra bunnen av ga mersmak. Derfor valgte jeg å ta en bachelor i entreprenørskap og økonomi, og var med å starte en studentbedrift. For meg ble det en bekreftelse på at entreprenørskap er det jeg vil holde på med. Nå studerer jeg ved NTNUs Entreprenørskole, som er en mastergrad i forretningsutvikling. På dette studiet er det tilrettelagt for at man skal drive egen virksomhet, og nå er jeg i oppstartfasen av egen bedrift. Ved siden av studiet og oppstarten er jeg så heldig å få være intern i Connect, noe som er veldig lærerikt og nyttig.


Hvordan er det å være intern?


Det er kjempespennende! Jeg lærer mye av å få jobbe i en så fremoverlent og spennende organisasjon. Ved å jobbe sammen med dyktige folk som ønsker å lære bort, har jeg hatt stor utvikling både faglig, erfaringsmessig og personlig. Jeg føler meg veldig inkludert og som en del av arbeidsmiljøet. Sammen finner vi løsninger for å nå målene, og det er morsomt å få være med å bidra. Noe av det beste med å være intern er å få lære gjennom å gjøre ting i praksis. I tillegg får jeg et godt innblikk i organisasjonen og hvordan Connect jobber. Jeg får erfaring med å jobbe med reelle prosjekter, noe jeg føler forbereder meg for arbeidslivet.
Hva lærer du av å være intern?


Noe av det viktigste jeg lærer av å være intern i Connect er å kjenne gründernes behov, hvordan løse dem og hvilke støttespillere de trenger for å lykkes. Gjennom å få være med i spennende og varierte prosjekter får jeg lære om gründerskap og innovasjonsmiljøer. I tillegg får jeg kunnskap om offentlige støttespillere, etablert næringsliv og investorer. Siden Connect gir meg tillit og ansvar under trygge rammer, får jeg god erfaring med å jobbe med utfordrende og engasjerende oppgaver.


Er det noe spesielt fra vervet som intern du kommer til å få bruk for senere?


Jeg tror det mest nyttige jeg får fra å være intern er erfaringen med å jobbe sammen med de dyktige menneskene i Connect. Gjennom å jobbe tett på så flinke folk får jeg masse relevant kunnskap og erfaring som jeg er sikker på at jeg vil få bruk for senere. Jeg har fått god veiledning, og gjennom dette har jeg utviklet meg personlig og faglig.


Jeg vil anbefale ambisiøse studenter som er engasjerte og ser verdien av nettverk og praktiske erfaringer søke på internship i Connect! Det er veldig lærerikt, spennende og utfordrende, og gir god innsikt i innovasjonsmiljøet.

Comments


bottom of page